jueves, 23 de agosto de 2012

La mar salada


La mar salada, un restaurant situat al Port Vell, el barri mariner de la Barceloneta, al passeig Joan de Borbó, on la competència de locals és gran donada la gran varietat que hi ha i els nombrosos cambrers que es posen a les portes oferint les cartes als turistes, no obstant anàvem directes i amb reserva així que jo personalment intentava poder passar de llarg. 
Ja la primera vegada em van encantar els seus muscles i l'arrós amb gambetes que era deliciós. Així doncs no em va ser gaire difícil acceptar la proposta de tornar- hi...  
Aquest local és obert des de 1993 i va néixer el mateix any de la celebració del centenari de Cal Ros, un altre restaurant de la Barceloneta que és de la família. Són els nets qui han procurat mantenir viu l'esperit de servei i l'ambient acollidor i familiar.
A la cuina hi trobem a Marc Singla, format al Bulli i responsable en el seu dia de Talaia Mar, sota la direcció de Ferran Adrià. Va ser el creador d'un dels plats més cèlebres de la cuina espanyola, la truita de patates desconstruïda. L'Albert Enrich el trobem als postres, format al taller d'Oriol Balaguer. I, finalment, Marta Cid, una de les netes de Cal Ros, i el seu equip de cambrers, et faran gaudir a la sala d'aquesta cuina amb simpatia.
Com podeu veure a les fotos, la decoració és senzilla però molt moderna i acollidora i amb un estil molt mariner.  





















De dilluns a divendres al migdia, menys el dimarts que és tancat,  pots gaudir d'un menú setmanal, variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals.









Aquesta va ser la nostra elecció...

Sopa Freda Cremosa de Galeres amb Torradetes i Maionesa de Julivert.
Un plat excel·lent com a entrant, amb un intens gust i molt refrescant en aquesta època de l'any.


Coca de Seitons amb vinagre de Gerds, Pebrot vermell escalivat 
i reducció de Vinagre Fòrum.
El saltejat de verdures era boníssim i els seitons molt gustosos, sobre una base de coca molt cruixent.

Calamars amb Saltejat d'Arròs Basmati, Verduretes de Temporada, 
Pols de Tonyina i Salsa Teriyaki.
Aquesta barreja de verduretes amb arròs i els calamars és una perfecta combinació i la salsa li dona un toc oriental molt bo, em va encantar!!!

"Fish and Xips" Xipirons a l'Andalusa amb Patates Roses i Maionesa de Soja i Llima.
No va ser el meu plat estrella, però he de dir que el fregit era perfecte i la maionesa molt suau. 

De postres,

Avellana en Textures.
L'avellana és un producte que normalment embafa bastant, però aquest postre és una una combinació perfecta!!!

Pastís de Formatge.
De gust i textura molt suau. Molt bo.

Per acompanyar vam demanar dos copes de vi i, a part, vam demanar una ampolla d'aigua i cafès.


 

El compte per a dues persones, 42.14 (iva inclòs). 
El trobo un preu més que correcte en un local amb qualitat com aquest i amb la competència que tenen al voltant. 

La Mar Salada
Pg. Joan de Borbó, 58- 59
Telf: 932 212 127

Aquest restaurant és un lloc que aposta per la qualitat i que m'agrada. És agradable anar- hi tant a l'hivern com a l'estiu, l'atenció és molt agradable i el menjar deliciós. 
Espero poder repetir aviat i us l'aconsello si no hi heu estat mai!!! :-)

No hay comentarios:

Publicar un comentario